Despre noi Conferință Ploiești 2023

Asociația pentru Sănătate Mintală a Copilului împreună cu Asociația Curcubeul Autismului Prahova

Organizatori conferință:

Asociația pentru Sănătate Mintală a Copilului împreună cu Asociația Curcubeul Autismului Prahova și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova

Asociaţia pentru Sanatate Mintala a Copilului (ASMC), este înfiinţată în anul 2010, având ca punct de plecare o altă asociaţie specifică copilului cu autism care activează încă din 2006. Misiunea ASMC este de a oferii servicii de prevenire, prin sesiuni de dezvoltare personală şi consiliere, dar şi de terapie şi evaluare, copiilor şi adolescenţilor cu probleme de sănătate mintală şi părinţilor acestora. Grupul ţinta este format din copii şi adolescenţi din sistemul de învăţământ de masă, dar şi cu probleme de sănătate mintală, precum şi familiilor acestora, numărând peste 1000 de beneficiari.

Asociația Curcubeul Autismului Prahova – Asociatia reprezinta și apară drepturile persoanelor cu tulburare din spectru autist. În fiecare an au fost organizate conferințe vizând în principal integrarea copiilor cu CES in învățământul de masa, în parteneriat cu Asociatia pentru Sănătate Mintală a Copilului au fost organizare în scoli din întreg județul, seminarii vizând diagnosticarea autismului virtual și metode de recuperare, dar și metode de combatere a bullyingului.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova

Date conferință:
Data:

02 noiembrie 2023

Ora:

13:00 - 18:00

Locatie:

Sala Europa - Palatul Administrativ, Bulevardul Republicii 2, Ploiești

Înscriere:

Participare liberă fără taxă, în limita a 300 de locuri

17+
ani experienta

Înregistrați-vă din timp!

Te invităm să te alături discuțiilor și dezbaterilor din cadrul conferinței, să împărtășești experiențe și să înveți mai mult despre această tulburare complexă. Mai mult decât atât, poți să fii parte a schimbării, contribuind la crearea unei societăți mai incluzive și mai înțelegătoare pentru copiii noștri.

Nu rata această oportunitate unică de a face o diferență reală în viața copiilor cu autism și în societatea în ansamblu. Îți deschidem cu brațele deschise porțile conferinței noastre, unde vei găsi inspirație, cunoaștere și posibilitatea de a face schimbări pozitive.

Informații

0722 354 179

Informații

0725 020 847

Verified by ExactMetrics