Logo_ASMC-2

Conferință Ploiești 2023

Schimbare de paradigmă în autism.

Autismul - cauză sau efect al altor tulburări?

“Importanta integrarii copilului cu autism în învățământul de masa. Rolul profesorului de sprijin.”

Asociația pentru Sănătate Mintală a Copilului

Conferință Ploiești 2023

Cu dragoste și dedicare, te invităm cu entuziasm la Conferința “Schimbare de Paradigmă în Autism”. Este un eveniment deosebit, organizat de Asociația pentru Sănătate Mintală a Copilului și Asociația Curcubeul Autismului Prahova, în colaborare cu partenerii noștri de încredere: D.G.A.S.P.C Prahova, I.S.J. Prahova și Consiliul Județean Prahova.

Tema centrală a conferinței este „Autismul: Cauză sau Efect al Altora Tulburări?” și ne propunem să deschidem o discuție amplă și importantă despre Integrarea copiilor cu autism în învățământul de masă și despre rolul crucial al profesorilor de sprijin în acest proces.

Într-o societate în continuă schimbare, este esențial să ne reevaluăm perspectivele și să înțelegem mai bine autismul și modul în care acesta poate influența viața copiilor noștri. Conferința noastră oferă un cadru propice pentru a explora aceste întrebări și pentru a căuta răspunsuri împreună.

Data:

02 noiembrie 2023

Ora:

13:00 - 18:00

Locatie:

Sala Europa - Palatul Administrativ, Bulevardul Republicii 2, Ploiești

Înscriere

Participare liberă fără taxă, în limita a 300 de locuri

Înregistrați-vă din timp!

Te invităm să te alături discuțiilor și dezbaterilor din cadrul conferinței, să împărtășești experiențe și să înveți mai mult despre această tulburare complexă. Mai mult decât atât, poți să fii parte a schimbării, contribuind la crearea unei societăți mai incluzive și mai înțelegătoare pentru copiii noștri.

Nu rata această oportunitate unică de a face o diferență reală în viața copiilor cu autism și în societatea în ansamblu. Îți deschidem cu brațele deschise porțile conferinței noastre, unde vei găsi inspirație, cunoaștere și posibilitatea de a face schimbări pozitive.

Informații

0722 354 179

Informații

0725 020 847

Te așteptăm cu nerăbdare la Conferința "Schimbare de Paradigmă în Autism". Împreună, putem să facem lumea un loc mai bun pentru toți copiii noștri.

Important!!!

Asociația pentru Sănătate Mintală a Copilului

Pentru părinții care, din anumite considerente, nu pot achita contravaloarea  participării la Conferință, Asociația pentru Sănătate Mintală a Copilului va suporta aceste costuri din fonduri proprii.

Verified by ExactMetrics